Egy szívderítő gesztus: videó képeslap Karácsonyra

Karácsonyi Videó Képeslap

A mai figyelem-gazdaságban egyre többen úgy látják, a valódi harcot a piacon az ügyfelek figyelméért vívjuk.
Ugye tudjuk, milyen érzés tucatjával kapni a semmitmondó, sablonról másolt leveleket minden ünnep előtt? Talán mi is küldtünk már ilyet üzletfeleinknek?
Ahhoz, hogy cégünk, vállalkozásunk egy legyen a többi átlagos tucatcég között, akinek a levelét egy kelletlen köszönömmel, rögtön a törlés gombbal vagy Spam megjelöléssel díjazzák, erre elég egy „normál” ünnepi levél is. De hogyan tudunk mást nyújtani?

Ajándékot kapni vagy adni?

Van olyan gyermekkori emlékünk, hogy egy hideg téli napon, valamikor december eleje vagy közepe táján, mi is úgy éreztük, szívesen lennénk felnőttek az ünnepekre? Hogy mi adni is akartunk ajándékokat, nem csak kapni?
Gyerekfejjel és erővel persze nem könnyű ajándékozni, főleg nagyot, sok felé, de felnőttként pótolhatjuk ezt a kimaradó élményt.
És nem csak idén, nem csak szeretteinknek, hanem (céges) ügyfeleinknek is adhatunk valami mást: egy szívet melengető, kellemes érzést.

Karácsonyi ajándékok

Videó képeslap

A videó képeslap nem egy ismert fogalom a mindennapokból. Pedig a koncepció egyáltalán nem bonyolult. Egy képeslapot képzeljünk el, amelyik gyakorlatilag mozgókép: egy film. A csattanó pedig most jön: nem egy szuvenír bolt polcáról vagy egy galériából kell pusztán kiválasztanunk egy képeslapot, hanem mi lehetünk a rendezői! Bármi, ami szerintünk közelebb hozhatja ügyfeleinket hozzánk az ünnepek alkalmával (a korlátozások miatt természetesen virtuálisan), része lehet videó képeslapunknak. A jelenlegi helyzetben, amikor a személyes találkozás egyre kevésbé ajánlott, egy videó képeslap tökéletes megoldás lehet. Könnyen lemérhetjük, hogy egy szokásos emailhez képest milyen arányban kapunk majd válaszokat, és milyen hangulatúakat. Ez egy nagyszerű módszer arra, hogy brand-ünket építsük, kitűnjünk a tömegből…

Ekkora hűhót egy ünnepi e-mailért?

Az elkészült videó képeslapunk története tovább is élhet, mint hogy karácsonyra megleptük vele ügyfeleinket. Csak néhány ötlet, hogyan használhatjuk fel az elkészült profi videót a jövőben: 
– szerepelhetünk vele egy TV reklámban vagy más online média felületen (YouTube, más videómegosztók, weboldalon),
– céges eseményen könnyen bemutathatjuk vállalkozásunkat,
– akár önéletrajzunkhoz is felhasználhatjuk,
– megjelenhetünk vele kiállításokon,
– saját multimédiás prezentációnkhoz használhatunk saját videó képeslapot,
– kiegészíthetjük időszakos akcióinkat,
– színesíthetjük kampányainkat,
– YouTube csatornánkat bővíthetjük vele,
– Facebook eléréseket hozhat nekünk,
– bemutathatjuk termékeinket: gyakorlatilag mindenre felhasználható, amire egy videó képes.

Mások kipróbálták már?

A Karácsonyi videó képeslap honlapján érdemes szemezgetni – a sokszáz elégedett vevőből, tizennégy egyedi véleményt ki is emeltünk. Találunk itt ismertebb, kisebb-nagyobb vállalkozások ajánlását. Többen talán hallottak már a Müller Drogériáról, a FEELING Magazinról, a Süti Expresszről vagy éppen a iData-ról.

Mindnyájan használták a szolgáltatást és elégedettek voltak vele!

A honlapon el tudjuk olvasni a lelkes, sokszor szuperlatívuszokat sem nélkülöző, lelkes, őszinte véleményeket:
https://karacsonyi-video-kepeslap.hu

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

négy + egy =