Karácsonyi videó képeslap születése

a Mikulás tervezget

Az év vége közeledtével számot vetünk a mögöttünk hagyott időszakkal

Számba vesszük a lezárt és a lezáratlan ügyeinket. Kielemezzük tevékenységünket és tervet készítünk a következő időszakra. Ha ezzel megvagyunk, jöhet az ünnepekre való ráhangolódás. Ahogy elmélyülünk a tradíciókban, újra rájövünk, hogy ez az édes teher mennyi fáradtságot és energiát von majd el a következő hetekben tőlünk, hogy aztán nyugodtan süppedhessünk bele a bejgli és a fenyő illatába.

Az égre emeljük a tekintetünket és……

…. fohászkodva idézzük meg a Karácsony szellemét és eljátszunk a gondolattal, hogy milyen jó is lenne, ha az ajándékokat tényleg a Jézuska vagy a Mikulás hozná, és elég lenne, ha csak a halászlé lenne a legfőbb gondunk.

Az imáink, úgy látszik meghallgatásra találtak. Legalábbis a céges ajándékozás ügyében. Jó pár évvel ezelőtt feltűnt a Magyar Céges Mikulás. Végre sikerült a „mikrofon” lencséje elé citálnom a cégek megmentőjét Vajda Mikulás Lászlót

Család a Karácsonyfa alatt

Megtudtuk, hogy hosszú évek céges tapasztalataiból született……

….. meg az a gondolatfolyam, aminek a végkifejleteként született meg a videó képeslap. Kicsit (vagy inkább nagyon) elcsépeltnek tartotta a reklámtollakat, borokat, bonbonokat, kulcstartókat és más, ehhez hasonló tárgyakat, amiknek a nagy része vagy a kukában végzi, vagy elajándékozódik vagy valahol elvész. Nem beszélve ezek anyagi értékéről, ami nem elhanyagolható. Régen még talán divatosak voltak a képeslapok, de mára szinte már senki sem használja ezeket – aki mégis, az lassan a prémium kategóriába tartozik, ha sok 100-1000 partnernek kell elküldeni. Mostanában leginkább az élményközpontú ajándékokat kezdik preferálni a cégek, de nehéz olyan tevékenységet kitalálni, ami mindenkinek maradéktalanul tetszik, illetve meg is tud jelenni egyszerre annyi sok embernek. Azon gondolkodott, hogy egy cégvezető valószínűleg olyan céges ajándékot adna szívesen ……

az ügyfeleinek, ami tükrözi a cége szellemiségét, így kicsit személyesebbé téve az ajándékozást.

Akkor jutott eszébe, hogy olyan videóüzenetet lenne jó készíteni, ami teljesen egyedi, csak arra az adott cégre jellemző. Teljesen személyre, azaz cégre szabott. Ezt az üzenetet lehet elküldeni az ügyfeleknek, és így pont azt képviselni, amiről az ünnep szól. Vagyis odafigyelést, személyesebb hangvételt tesz lehetővé, ami manapság hiányzik a rohanó hétköznapokból. Belecsempészve egy kis gyermeki lelkesedést, egy kis varázslatot.

Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen lett ez a Karácsonyi Videó Képeslap, amivel Vajda Mikulás László megmentette a cégeket, akkor itt megnézheted: Karácsonyi videó képeslap!

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kettő × 2 =